Bemutatkozás
A VTCD Kft. Közép-Európa és Magyarország első CD - DVD gyára 1988-ban alakult Székesfehérváron. A VIDEOTON akkori stratégiai céljainak megfelelően egy komplett CD gyártástechnológiát telepítettünk (premastering, mastering, electroforming, sokszorosítás), amit a gyártástechnológia fejlődésével párhuzamosan folyamatosan fejlesztettünk. A piaci változások miatt 2017-ben a gyártási tevékenységet kiszerveztük, s azóta fővállalkozásban teljesítjük a CD/DVD gyártási igényeket. Teljes körű szolgáltatásunk a grafikai tervezéstől, a sokszorosításon, a nyomdai anyagok gyártásán, a csomagoláson keresztül a késztermék házhoz szállításáig kompletten lefedi a megrendelők felmerülő igényeit.

Főbb partnereink között tudhatjuk a zeneipari majorok-et, legnagyobb hazai filmkiadókat, magazinokat és könyvkiadókat, az IT szektor legnagyobb vállalatait, ezenfelül dolgozunk az oktatásnak és a közigazgatásnak is.

Ön megálmodja – mi megvalósítjuk!

VTCD VIDEOTON                   H-8000 Székesfehérvár, Berényi út 72-100./62.épület, HUNGARY                Tel: +36 22 533-571                  Fax: +36 22 533-599                E-mail: vtcd@vtcd.hu
Kompaktlemez-gyártó Kft.