DVD
A DVD (Digital Versatile Disc) elhozta a forradalmat a filmipar számára. Nagykapacitású adathordozóra volt szükség, amit a több rétegben is elhelyezhető, nagyobb adatsűrűségű réteg tett lehetővé. A sűrűbb „track”-ek következtében a tárolható adatmennyiség a legkisebb kapacitású DVD esetében is több mint 6-szorosára, a legnagyobb kapacitású DVD-nél pedig több mint 24-szeresére emelkedett a CD-hez képest. Mára a legnépszerűbb média lett mind a videofilm-, mind az adattárolás területén.

Cégünk 2000 óta gyárt DVD -ket.

Gyártott formátumok:

Elérhető formátumok:
  • DVD-ROM
  • DVD-Video

Név Gbájt Réteg Olvasás
DVD 5 4,7 1 Egyoldalas
DVD 9 8,54 2 Egyoldalas
DVD 10 9,4 2 Kétoldalas

Saját Authoring Stúdiónk segítséget nyújt minden formátummal és szerkesztéssel kapcsolatos kérdésben.

Speciális lemezek:

Tesztlemezek
Speciális paraméterekkel rendelkező DVD-k minőség-ellenőrzés és gyártástámogatási célra.

Egyedi igények:

Egyedi sorszámozás
Egyedi Serial Code-ok kerülnek minden egyes lemezre. Legfőbb felhasználási területei: biztonsági célokra másolásvédelem eszközeként, terméktípus azonosításra, promóciós nyereményjáték célokra.

DVD kis sorozatú duplikálás
Cégünk a legoptimálisabb megoldást szeretné megtalálni Önnek, mind költségben, mind minőségben. Kis sorozatú gyártásokhoz professzionális duplikátor berendezésünkkel rendelkezünk. Erről bővebben a Duplikáció menüpont alatt olvashat.

DVD-R printelés
Cégünk professzionális printelő kapacitásával egyedi nyomatokkal látja el DVD-R-jeit. A nyomattal ellátott lemezekhez komplett nyomdai anyagok legyártását és a lemezek készre csomagolását is vállaljuk.

Gyártási szolgáltatások:

  • Authoring
  • Mastering
  • Sokszorosítás
  • Printelés
  • Csomagolási és logisztikai szolgáltatások

Egyéb kiemelt szolgáltatásaink:

  • Kapcsolat a szerzői jogvédő szervezetekkel
  • Címkefilm készítés, levilágítás, proof készítés

Ajánlatkérés / Megrendelés:

Amennyiben ismeri már a megrendelés folyamatát honlapunkon keresztül online kérhet ajánlatot ill. adhatja fel megrendelését a Megrendelőlap használatával.

Ajánlatkérés

Megrendelés

Megrendelés lépésről-lépésre:

Amennyiben információra van szüksége a gyártással ill. az előkészítendő anyagokkal kapcsolatban, összeállítottunk egy dokumentumot, amely végigvezeti Önt a folyamaton lépésről lépésre. Ezt és további segítséget talál a Hasznos információk menüponton belül.

VTCD VIDEOTON                   H-8000 Székesfehérvár, Berényi út 72-100./62.épület, HUNGARY                Tel: +36 22 533-571                  Fax: +36 22 533-599                E-mail: vtcd@vtcd.hu
Kompaktlemez-gyártó Kft.